Bed & breakfast

Onze B&B is uitgerust met drie prachtige kamers met eigen badkamer en toilet. Verder zijn de kamers voorzien van een smart-tv, haardroger en koffie en thee faciliteiten.

Vanaf 1 januari 2019 verhuren wij alleen nog 2 kamers (max 6 personen) aan gasten die ook in ons restaurant Sjalotte boeken. Dit kan in de vorm van twee arrangementen:

Culinair:

Ontvangst drankje, aperitief van het huis, een vijf gangen diner begeleid door onze huiswijnen, Bru water, koffie of thee compleet, overnachting in een van onze luxe kamers met rituals producten, water/koffie/thee en wat lekkers en een heerlijk ontbijt om de dag goed te beginnen.

€ 179,- p.p.

Culinair Plus:

Ontvangst drankje, aperitief van het huis, een zes gangen diner met aangepaste wijnen, Bru water, koffie of thee compleet, overnachting in een van onze luxe kamers met rituals producten, water/koffie/thee en wat lekkers en een heerlijk ontbijt om de dag goed te beginnen.

€ 199,- p.p.

  • Guest Review Awards 2016

    Onze gasten hebben ons gemiddeld een 9 gegeven! Wij zijn hier super trots op en bedanken dan ook iedereen die hier aan heeft bijgedragen.

  • Winnaar Gault Millau 2017

    In dit restaurant, gevestigd in een charmante bed & breakfast aan de kerk van Mal, halen Mathijs Koonen en zijn echtgenote Annette Grims alles uit de kast om gasten een smakelijke culinaire beleving te bezorgen. Zo toont Annette zich een getalenteerde gastvrouw. Chef Koonen werkte bij een reeks topzaken (zoals Clos St. Denis) en toont vakmanschap en flair voor trefzekere combinaties.