Interieur concepten

Met ons interieur advies werken wij graag samen met u om uw gewenste stijl te creƫren. Wij zijn geen binnenhuisarchitecten maar sfeer makers en werken dus meer met u samen op het gebied van styling.

Onze passie ligt vooral bij het landelijke interieur en wel het stoer-landelijk, trendy-landelijk en klassiek-landelijk interieur. Het is maar net wat het beste bij u past. Samen met u gaan wij aan de slag om een thuis te maken met uw eigen, gerestylede en nieuwe meubels al naargelang uw budget. Met mooie passende kleuren voor muren en stoffering kunnen wij u natuurlijk ook helpen. Met andere woorden wil u uw kamer of huis stijlvol inrichten of een nieuwe look geven, heeft u geen inspiratie voor de indeling van uw ruimtes vraag ons om advies.

Wij kunnen ook uw hele project begeleiden zodat u er geen omkijken naar heeft. Na overleg met u kunnen wij uw volledig interieur leveren en contacten onderhouden met de aannemer of klussenbedrijf. Neem contact op met Annette op nummer 0032 (0)479 640579 voor een afspraak.

Voor meer informatie neem contact met ons op of vraag ernaar in de winkel.

Contact opnemen

Decoratie

Interieur

  • Guest Review Awards 2016

    Onze gasten hebben ons gemiddeld een 9 gegeven! Wij zijn hier super trots op en bedanken dan ook iedereen die hier aan heeft bijgedragen.

  • Winnaar Gault Millau 2017

    In dit restaurant, gevestigd in een charmante bed & breakfast aan de kerk van Mal, halen Mathijs Koonen en zijn echtgenote Annette Grims alles uit de kast om gasten een smakelijke culinaire beleving te bezorgen. Zo toont Annette zich een getalenteerde gastvrouw. Chef Koonen werkte bij een reeks topzaken (zoals Clos St. Denis) en toont vakmanschap en flair voor trefzekere combinaties.