Interiors DMF

Ook verkrijgbaar via Maison Sophie:

Interiors DMF B.V. staat al ruim 10 jaar voor stoer, sober en chic.

Louise Bartelds en Mélanie Bosch runnen met veel enthousiasme dit familiebedrijf. Korte lijnen en organisatie tot in de puntjes garanderen een zorgeloze aflevering helemaal naar wens van de klant. Ontwerp en productie van onze collecties vinden plaats in eigen beheer. Puur Nederlandse producten met een kwaliteit waar we achter staan. De stoffeerders waarmee we samenwerken zijn vakmensen van de oude stempel. De collectie wordt gedistribueerd via een selectief dealernetwerk van woonwinkels en decorateurs in Nederland, België & Frankrijk.

Voor meer ontwerpen kunt u de site raadplegen www.interiorsdmf.nl of vraag ernaar bij Maison Sophie.

Contact opnemen

  • Guest Review Awards 2016

    Onze gasten hebben ons gemiddeld een 9 gegeven! Wij zijn hier super trots op en bedanken dan ook iedereen die hier aan heeft bijgedragen.

  • Winnaar Gault Millau 2017

    In dit restaurant, gevestigd in een charmante bed & breakfast aan de kerk van Mal, halen Mathijs Koonen en zijn echtgenote Annette Grims alles uit de kast om gasten een smakelijke culinaire beleving te bezorgen. Zo toont Annette zich een getalenteerde gastvrouw. Chef Koonen werkte bij een reeks topzaken (zoals Clos St. Denis) en toont vakmanschap en flair voor trefzekere combinaties.