Realisaties

wastafel_1400x1050

Compacte badkamer:

Afgewerkt met Marrakech walls van Pure and Original, White Rino.

Ruwe eiken planken voor een rustiek geheel. Waterval en regen inloopdouche en apart toilet.

Badkamer afgewerkt zoals voorbeeld (mits alle aansluitingen aanwezig zijn): ca. € 3500,- inclusief sanitair

Iedere wijziging in design kan extra kosten met zich meebrengen.

 

Renovatie keuken:

Work in Progress
Nog niet helemaal af maar alvast een voorproefje van wat het moet worden.
Verouderd eiken eiland met blauw stenen hand gekapt blad. De schouw en kasten zijn van gelakt MDF. Het La Cornue fornuis zal nog extra uitkomen met de zwarte zeliges die nog geplaatst moeten worden. We zullen jullie zo snel mogelijk het eindresultaat presenteren

Renovatie Keuken:

 

Deze nieuwe landelijke bouw had een zeer open karakter waardoor de bewoners een stukje gezelligheid en knusheid misten. Door het installeren van een eiken constructie werd bij de keuken wel het contact met de keuken behouden en toch een intiemere sfeer gecreëerd. Door de grote schouw en de eiken elementen krijgt het geheel een meer landelijk en robuuster karakter. Het voorziene AGA fornuis (verkrijgbaar via Maison Sophie) geeft nog een extra landelijke touch.

Het ontwerp

Het werk in uitvoering.
Inmiddels is het AGA fornuis geplaatst en worden de zeliges aangebracht.
Nog even geduld en ook van dit project krijgt u een prachtig resultaat te zien.
Renovatie Woonhuis:

  • Guest Review Awards 2016

    Onze gasten hebben ons gemiddeld een 9 gegeven! Wij zijn hier super trots op en bedanken dan ook iedereen die hier aan heeft bijgedragen.

  • Winnaar Gault Millau 2017

    In dit restaurant, gevestigd in een charmante bed & breakfast aan de kerk van Mal, halen Mathijs Koonen en zijn echtgenote Annette Grims alles uit de kast om gasten een smakelijke culinaire beleving te bezorgen. Zo toont Annette zich een getalenteerde gastvrouw. Chef Koonen werkte bij een reeks topzaken (zoals Clos St. Denis) en toont vakmanschap en flair voor trefzekere combinaties.