Het begin

Voor iedereen die samen met ons wil meegenieten van de ontwikkeling van onze winkel en de uitbreiding tot B&B en restaurant. Onze visie is een totaalconcept waarbij mensen (uiteindelijk) kunnen genieten van onze mooie gastenkamers waarin de sfeer van onze winkel doorsijpelt en vrijwel alle elementen van de kamer bij ons te koop zijn. Je kan dus een stukje van je verblijf mee naar huis nemen of het heerlijke bed via ons bestellen.
Als klap op de vuurpijl ons sfeervolle restaurant met de mogelijkheid tot het volgen van een kook cursus of workshop in onze kookstudio. En niet te vergeten de mogelijkheid de materialen waarmee je werkt ook weer aan te schaffen bij Maison Sophie.

Zoals de meeste van jullie weten is er nog een lange weg te gaan. Via deze blog houden we jullie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en vooruitgang. De winkel is al een grote stap vooral met onze derde telg op komst!

Als eerste zullen we jullie verblijden met een aantal foto’s van voor en na.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Guest Review Awards 2016

    Onze gasten hebben ons gemiddeld een 9 gegeven! Wij zijn hier super trots op en bedanken dan ook iedereen die hier aan heeft bijgedragen.

  • Winnaar Gault Millau 2017

    In dit restaurant, gevestigd in een charmante bed & breakfast aan de kerk van Mal, halen Mathijs Koonen en zijn echtgenote Annette Grims alles uit de kast om gasten een smakelijke culinaire beleving te bezorgen. Zo toont Annette zich een getalenteerde gastvrouw. Chef Koonen werkte bij een reeks topzaken (zoals Clos St. Denis) en toont vakmanschap en flair voor trefzekere combinaties.